Om oss

Möt ett litet företag men som tillsammans med sitt nätverk  hjälper dig med allt inom rådgivning och revision. Vi har över 118 års erfarenhet inom bolaget och hittar alltid en lösning som passar dig.

Branscherfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet inom de flesta branscher och vårt syfte är att leverera specialiserad rådgivning och lösningar som är anpassade efter våra kunders unika behov och förutsättningar inom deras bransch.

Yrkeskompetens

Genom att har arbetat med några av de mest krävande uppdragen inom 13 år på KPMG och 5 år Grant Thornton har vi byggt en hög yrkeskompetens. Vårt syfte att leverera högkvalitativ rådgivning och tjänster som följer gällande lagstiftning och god revisionssed. 

Medlemskap inom FAR SRS

Vi strävar alltid efter att vara uppdaterade med den senaste utvecklingen inom branschen för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen.

Vilka vi är

Branscherfarenhet, Yrkeskompetens och medlemskap

Stor erfarenhet av revision av tjänsteföretag, men även företag verksamma inom handel och tillverkning Genom mångårig erfarenhet inom yrket har vi skapat hög kompetens såväl som ett omfattande nätverk för att lösa kundernas olika frågeställningar Medlem i FAR SRS – branschorganisationen för revisorer och rådgivare

År I branschen

Tillsammans har vi över 100 års erfarenhet inom bolaget vilket ger er en trygghet kring leverans och kunskap

Våra experter

Vi har idag inom organisationen och via vårt nätverk flera experter inom olika områden. Alla har många års erfarenhet kring deras specifika område.

Vår historia

På Z Revision & Rådgivning erbjuder vi revision och rådgivning för företag. Vår auktoriserade revisor har lång erfarenhet av att hjälpa företag med revision och rådgivning.

Vi strävar efter att ge våra kunder en personlig och tillförlitlig service och arbetar alltid för att hjälpa dem att förbättra sina rutiner och redovisning för att öka sin lönsamhet. Oavsett om du är en nystartat företag eller en etablerad verksamhet, kan vi erbjuda lösningar som passar dina behov.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag. Vi ser fram emot att höra från dig.

Vilka är vi?

Vårt team med experter

Välkommen! Auktoriserad revisor med drygt 27 års erfarenhet! Tillsammans med våra två medarbetare, som har mellan 1 och 29 års erfarenhet, erbjuder vi professionell rådgivning och service inom revision. Vi har en bred kunskap och lång erfarenhet inom branschen, vilket ger oss fördelen att kunna erbjuda dig den bästa möjliga rådgivningen för ditt företag. 

Rikard Zachrisson

Rikard Zachrisson

Founder & CEO

Jag är auktoriserad revisor och bor i Göteborg. Jag har arbetat inom yrket sedan 1995, och har över 27 års erfarenhet inom revision och rådgivning till ägarledda företag.

Kontakta oss

Du kan enkelt kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida. Vi svarar så snart vi kan och ser fram emot att höra från dig.

info@zrevision.se

+46 (0) 736 56 03 90

Hantverksvägen 1, Askim

M-F: 8.00-17.00, L-S: Stängt

Skicka oss ett mail

Har du en fråga tvecka inte att kontakta oss nedan!